Selectie pentru Germania

Hila Ovidiu

Studenti, vi se pregateste ceva. O noua selectie pentru locuri de munca in straintatate va avea loc in prima luna a anului viitor. Dosarele trebuie depuse la Bucuresti, insa informatii despre posturile disponibile pe perioada verii in Germania pot fi obtiunute de la Ajofm Sibiu.

Angajatorii germani cauta studenti care sa munceasca acolo pe perioada verii.Cei care vor sa se inscrie trebuie sa aiba intre 18 si 35 de ani, sa fie studenti sau masterianzi la o institutie de invatamant acreditata si sa cunoasca foarte bine limba germana. Dosarul de inscriere trebuie sa contina o copie dupa actul de identitate, fisa de solicitare complletata in doua exemplare si semnata, adeverinta de la facultate in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza, dovada acreditarii in cadrul unei facultati particulare, copie dupa foaia matricola, recomandare de la unul dintre profesorii de la facultate, trei fotografii tip pasaport si o copie dupa carnetul de conducere acolo unde acesta exista. Dosarele se vor depune in Bucuresti intre 7 si 24 ianuarie 2013.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

“Musai” cauciucuri de iarna

Aveti de parcurs drumuri lungi cu masina??? Echipati-va masinile cu anvelope de iarna. Pentru cei care nu si-au incaltat corespunzator autoturismele amenzile sunt usturatoare!!! Soferi nu uitati ca a venit iarna. Si ca la noi in tara legile impun sa aveti pneuri speciale pentru acest sezon. Utilizarea cauciucurilor de iarna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro