Sedinta cu mustrari

Hila Ovidiu

Vineri la Prefectura a avut loc o noua intalnire a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Aici reprezentantii institutiilor subordonate au avut de prezentat rapoarte si de facut sugestii pentru o mai buna functionare. Nu toti sefii de deconcentrate au fost insa laudati. Spre exemplu sefii de la DSVSA si DSP au fost aspru mustrati pe motiv ca….nu si-au facut treaba.

Vineri de la ora 10 sefii de deconcentrate si-au dat intalnire cu prefectul si presedintele Consiliului Judetean in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de urgenta. Aici dupa prezentarea situatiei la zi din judet s-a trecut la propuneri si sugestii. In timp ce Politia, Salvarea sau Aeroportul au fost laudate, au fost si alte institutii care s-au ales cu mustrari publice. Printre cei luati in colimator se numara sefii de la DSV si DSP despre care Presedintele Consiliului Judetean spune ca nu si-au facut treaba. Per ansamblu insa, prefectul Ovidiu Sitterli spune ca nu au fost probleme majore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sedinta cu mustrari

Vineri la prefectura a avut loc o noua intalnire a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Aici reprezentantii institutiilor subordonate au avut de prezentat rapoarte si de facut sugestii pentru o mai buna functionare. Nu toti sefii de deconcentrate au fost insa laudati. Spre exemplu sefii de la DSVSA si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro