Seara de flamenco in MAL

Hila Ovidiu

Dupa atata folclor si muzica traditionala romaneasca, Muzeul din aer liber aduce o noua atractie. Seara de sambata 18 august este dedicata flamenco-ului. Marta si Richard, canadieni de origine au mai bine de 20 de ani de cand dau spectacole de flamenco traditional.

Spectacolul celor doi canadieni se va desfasura pe scena de pe lac si va dura doua ore. Vor interpretapiese celebre de flamenco traditional cum ar fi Bulerias, Tangos sau Zambra. Cei doi au mai bine de 20 de ani de cant canta impreuna flamenco traditional. Cei doi artisti formeaza un cuplu nu doar pe scena ci si in viata de zi cu zi. Flamencoul este un gen muzical originar din sudul Spaniei. La ora actuala insa are numeroase forme, fiecare dintre ele cu propriile regulisi accente muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatoarea oierilor, la Tilisca

De Sfanta Marie, a fost sarbatoare mare in Marginimea Sibiului. Oieri din judet, dar si de peste munti, s-au adunat la Tilisca, in cadrul unui festival anual devenit deja traditie. Oamenii si-au pus straie populare de sarbatoare si au incins hore. Tilisca a devenit locul de intalnire al oierilor iar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro