Se vand bilete pentru spectacolul de Anul Nou

Hila Ovidiu

Sala Thalia gazduieste ca de obicei in ulima zi a anului acestuia si prima zi a anului viitor spectacolul de Anul Nou. Pentru acesta s-au pus in vanzare aproximativ 800 de bilete. Pretul biletelor variaza in functie de amplasamentul in sala intre 50 si 75 de lei.

In ultima zi a anului 2012 si prima zi a anului 2013 Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania a programat traditionalul eveniment cultural “Concertul de Anul Nou”. Spectacolul ii are in acest an pe afis, pe langa Sibiu Youth Orchestra condusa de Gabriel Bebeselea, pe soprana Daliela Vladescu, bas-baritonul Zoltan Nagy precum si trupa de balet a Teatrului de Balet Sibiu. Programul concertului cuprinde lucrari semnate Bizet, Ceikovski, Wagner, Verdi, Mozart si Strauss. Sala Thalia va fi gazda evenimentului care va incepe – in abele seri – la ora 18,00.  Pretul unui bilet este de 50 si 75 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A.I.C.I, Animatie Interculturalitate, Comunicare Impreuna

Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Sibiu a dat startul primei editii a “Zilelor Centrului de Tineret”. Programul evenimentului a cuprins vernisaje, concerte, momente de animatie dar si intalniri cu reprezentantii ONG-urilor si centrelor de tineret. Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu vine sa ii intimpine pe tineri cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro