Se strange latul in jurul hotilor de combustibil

Hila Ovidiu

Barbatul suspectat de furt de combustibil a fost arestat preventiv. Politistii au reusit sa-l identifice si pe cel de-al doilea suspect. Si cel din urma a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

In nici 48 de ore de la preluarea cazului politistii sibieni incep sa faca lumina in cazul furtului de combustibil dintr-o masina pradata de hoti in Sibiu. Primul dintre hoti a fost prins si dus in fata judecatoriei. A fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 de zile. Oamenii legii au reusit sa dea si peste unul dintre complicii sai. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore si cel tarziu joi va afla daca va fi sau nu arestat preventiv. Complicele hotului este un barbat de 21 de ani din Saliste. Oamenii legii continua cercetarile pentru a-l prinde si pe cel de-al treilea suspect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Criza de vaccinuri la Sibiu

Criza vaccinurilor pentru copii continua! La Sibiu lipseste de aproximativ o luna de zile vaccinul hexavalent. Reprezentantii Ministerului Sanatatii au anuntat Directiile de Sanatate Publica din tara ca urmeaza sa primeasca vaccinurile lipsa insa nu s-a dat nicio data concreta cu privire la achizitie si distributie. Cel de-al doilea val […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro