Se schmba conducerea CCD si ISJS

Hila Ovidiu

Se schimba conducerea Inspectoratului Scolar si a Casei Corpului Didactic. Cei interesati se pot inscrie la concurs in perioada 18-23 februarie. Probele scrise vor avea loc in luna martie.

indeMinisterul Educatiei a emis un ordin prin care vor fi schimbati din functie 42 de inspectori si inspectori generali din tara. La Sibiu se scot la concurs 3 posturi. Unul pentru conducerea Casei Corpului Didactic si doua la Inspectoratul Scolar. Pentru a participa la concurs candidatii trebuie sa fie membriai corpului national de experti in managementul educational, sa fi absolvit o facultate si sa detina diploma de licenta, sa fie cadru didactic cu gradul I, sa aiba o vechime in invatamantul preuniversitar de minim 8 ani si sa nu fi fost sanctionat disciplinat in anul scolar curent. Candidatii mai au nevoie si de o caracterizare privind calitatile profesionale, manageriale si morale care sa vina din partea consiliului profesoral al unitatii de invatamant sau din patea inspectoratului scolar ori o recomandare a senatului universitatii in care candidatul isi desfasoara activitatea la data inscrierii in concurs. Nu sunt acceptati la concurs candidatii care au implinit varsta standard de pensionare, au desfasurat actiuni de politie politica sau au avut hotarari judecatoresti de condamnare penala. Probele de concurs se vor desfasura in perioada 11-20 martie la sediul Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuintele ANL vor putea fi cumparate in rate

Veste buna pentru cei care detin locuinte ANL. Din aceasta luna le pot cumpara si in rate. Exceptie fac apartamentele si garsonierele din blocul de pe strada Independentei. Norocosii care au reusit sa obtina o locuinta in blocurile ANL din Sibiu au acum un motiv de bucurie in plus. Acestia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro