Se repara strazile!

Hila Ovidiu

Lucrari la strazi vor avea loc si in municipiul Sibiu. Se va incepe cu plombarea gropilor aparute dupa sezonul rece. Din 7 martie va intra in lucru si strada Iosif Velceanu. Repararea gropilor va costa peste 187 de mii de lei. Primele interventii vor avea loc pe un numar de 18 strazi. Vorbim aici despre strazile Transilvaniei, Strandului, Raului, Malului, Moldovei, Alba Iulia, Cibinului, Maramuresului, Vasile Aaron, Sacel, Calea Surii Mici, Henri Coanda, Mitropoliei, Abatorului, Teclu si pe bulevardele Victoriei, Coposu si Milea. Interventiile la carosabil sunt programate sa ia startul de martea viitoare. Acestea vor fi executate pe rand in functie de conditiile meteo.
Din 7 martie vor incepe lucrarile si pe strada Iosif Velceanu. Pentru inceput se va interveni pentru modernizarea retelei de apa si canalizare. Pentru desfasurarea lucrarilor in bune conditii traficul va fi deviat pe rutele ocolitoare cum ar fi strazile Garlei, Moldovei, Strandului, Transilvaniei sau Carlova. Aceste interventii vor costa municipalitatea aproximativ 750 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la drumurile din judet

Administratia judeteana a dat startul lucrarilor de reparatii la drumuri. Se vor face interventii pe 25 de artere judetenepentru tratamente si covoare asfaltice. La nivel judetean a fost demarat programul de reparatii si intretinere a drumurilor. Anul acesta sunt prevazute tratamente si covoare asfaltice pe 25 de artere judetene. Valoarea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro