Se reiau examinările pentru redobândirea permisului de conducere

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu informează că, începând cu data de 6 mai  2020, se reia activitatea de examinare pentru redobândirea permisului de conducere, respectiv reducerea perioadei de suspendare a permisului de conducere.

Examinările vor avea loc în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 1000, la sediul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității al I.P.J. Sibiu, situat în municipiul Sibiu, pe str. Ludoș nr. 33 (cartierul Valea Aurie).

La accesul în instituţie, conform prevederilor privind limitarea răspândirii virusului gripal COVID 19, persoanele care doresc să susțină acest test au obligaţia de a purta mijloace de protecţie individuale (mănuşi, mască, pix propriu), precum şi de a respecta regulile şi de a utiliza mijloacele puse la dispoziţie în incinta instituţiei (păstrarea distanţei de siguranță, utilizarea dezinfectantului disponibil în holul de acces, prezentarea documentelor la solicitarea polițiștilor).

În acest context, în funcție de numărul persoanelor care se prezintă, testarea va fi efectuată în serii, în vederea respectării tuturor măsurilor de distanțare socială dispuse prin ordonanțele militare.

Precizăm că persoanele care doresc să se înscrie pentru susținerea testării trebuie să se prezinte la sediul Centrului de Analiză și Prevenire a Criminalității cu 30 de minute înainte de începerea acesteia.

Candidații sunt rugați să respecte regulile de distanțare socială și cele impuse de restricțiile de circulație, în condițiile stării de urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACTIUNILEIJP SIBIU, DIN ULTIMELE ORE

Suspecți de furt calificat, au fost reținuți În dimineața zilei de 4 mai a.c., un bărbat a sesizat polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru al unei societăți de pe raza comunei Cristian și au sustras mai multe scule […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro