Se redeschid santierele orasului!

Hila Ovidiu

Primavara vine cu…santiere in oras. Pe Otelarilor au fost deja reluate lucrarile, iar pe Lyon se va deschide santierul in aceasta saptamana. Din 11 martie incep lucrari si pe strada plugarilor.

indxPrimul santier redeschis in aceasta primavara este cel de pe Otelarilor. Aici lucrarile la retele au inceput inca din 2014, iar acum se intervine prin saptura generala pentru modernizarea carosabilului. Strada va fi gata la finele acestui an. Lucrari au fost demarate si pe strada Macaralei. Se intervine pentru retele de apa si canalizare, urmand ca dupa sa fie refacuta infrastructura rutiera. Municipalitatea investeste in aceasta strada aproximativ un milion de lei. Saptamana aceasta a fost redeschis si santierul de pe Lyon. Pana acum constructorul a reusit sa amenajeze canalizarea, sa efectueze sapatura generala si sa toarte asfalt. Saptamana aceasta se va trece la trotuare si rigole.
Societatea de gaz si-a anuntat interventii pe 7 strazi. Pentru bransamente se va interveni pe Lupeni, Fantani, Marului, Parului, Calea Surii Mari, Plevnei si Plugarilor. Pe strada Deva se fac pregatirile necesare pentru turnarea stratului de uzura atat la partea carosabila cat si la trotuare. Pe Kiev se intervine in zona de parcari, iar pe strada Timisoara lucrarile vor demara in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taximatrist luat "ostatic" de mai multi tineri

2 tineri sunt arestati la domiciliu dupa ce au luat ostatic un taximetrist. Soferul de taxi a fost oprit cu forta in Saros pe Tarnave, in masina au urcat 4 persoane care l-au silit sa ii duca pana la un magazin pentru a-si cumpara alcool. Ca si cum nu ar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro