Se redeschid santierele in Sibiu

Hila Ovidiu

Primavara dezgheata lucrarile la strazi. In perioada imediat urmatoare vor fi reluate lucrarile incepute in 2016 pe 6 strazi, in cartierul Dioda si vor fi incepute alte lucrari noi.

Se vor redeschide santierele pe strazile Nucului, Ceaikovski, Petru Maior, Zidarilor, Ecaterina Teodoroiu dar si Berzelor. Interventiile vor fi reluate si in cartierul Dioda. Aici pana la finele anului trecut au fost finalizate lucrarile pe 20 dintre cele 28 de parcari si pe 12 dintre cele 16 alei dintre blocuri. Pe Nucului s-au finalizat lucrarile la retelele de canalizare iar turnarea asfaltului si amenajarea trotuarelor se va face pana la sfarsitul lunii iulie. Pana la 1 mai trebuie sa fie gata lucrarile si pe strada Ceaikovski in timp ce lucrarile de pe Petru Maior vor dura cu o luna mai mult. Pe Zidarilor constructorul a realizat deja interventiile necesare retelelor de canalizare pluviala si telecomunicatii, trotuarele sunt la nivel de beton, carosabilul la nivel de piatra sparta si in curand se va trece la asfaltare. Pe Ecaterina Teodoroiu primul tronson este la stadiul de balast, cel de-al doilea este doar pe partea carosabila la stadiul de balast iar pe cel de-al treilea tronson lucrarile vor incpe in acest an. Tot anul acesta vor fi finalizate si lucrarile pe strada Berzelor.

Santierele nu se vor incheia insa prea curand. Municipalitatea are in plan deschiderea a 11 noi santiere. Practic din acest an vor intra in lucru strazile Fragilor, Fagului, Plevnei, Sincai, Calan, Armoniei, Traian, 1907, Margaretelor, Zugravilor si Laptariei. Pe majoritatea vor fi realizate lucrari la retele de canalizare pluviala, canalizare metropolitana, iluminat public, carosabil trotuare iar acolo unde spatiul permite amenajarea de parcari si spatii verzi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noi razii rutiere

Atentie, sibieni! Politistii rutieri ies din nou in strada. De aceasta data sunt vizati atat soferii cat si pietonii. Cei care incalca regulile de legislatie rutiera risca amenzi usturatoare. Daca vreti sa va pastrati permisul de conducere si sa nu admirati fortat primavara din postura de pieton nu calcati prea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro