Se reabiliteaza pasajele

Hila Ovidiu

Incep lucrarile de reabilitare a pasajelor. Acestea vor fi igienizate si zugravite. Lucrarile costa aproximativ 60 de mii de lei.

Pasajele din centrul istoric intra din aceasta saptamana in reparatii. Acestea vor beneficia de igienizari, de reparatii ale tencuielei cazute si de zugraveli. Vor intra in lucru in perioada imediat urmatoare pasajele ce leaga Piata Mica de Piata Huet, Piata Mica de strada Avram Iancu, Piata Mare de strada Arhivelor, Pasajul Scolii, cel care leaga strazile Cetatii si Tipografilor, cel care face lagatura intre Mitropoliei si Xenopol si cel care face trecera de pe strada General Magheru pe strada Selarilor. Lucrarile vor incepe in aceasta saptamana, vor dura aproximativ 30 de zile si vor scoate din visteria municipala aproximativ 61 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De Pasti, mieii sibieni au mers la export

De Pasti, crescatorii sibieni au trimis catre export peste 20 de mii de miei. Pentru sibieni au fost sacrificati doar cateva mii de miei, dar si acestia de abia s-au vandut. Crescatorii scpun ca acest lucru se datoreaza scaderii puterii de cumparare a romanilor, dar si faptului ca, in acest […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro