Se pune la cale planul de bataie pentru Sibiu Regiune Gastronomica 2019

Hila Ovidiu

Pregatirile pentru Sibiu, Regiune Gastronomica Europeana in 2019 sunt in plina desfasurare. Printre surprizele evenimentului de anul viitor se numara si lansarea unei monede locale care sa fie folosita ca alternativa de plata pentru mancarurile din meniurile dedicate progrmaului.

Saptamana aceasta la Sibiu a avut loc prima intalnire intre cei mai importanti actori ai programului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana 2019.

Printre proiectele remarcabile se numara lansarea meniului numit “Cartea Gusturilor” care va contine pana la 10 feluri de mancare realizate cu ingrediente locale, specifice Sibiului, lansarea unei aplicatii dedicate acestui program in care vizitatorii care vor veni anul viitor la Sibiu sa gaseasca o lista cu restaurantele retelei si meniurile dedicate programului dar si lansarea unei monede locale care sa poata fi folosita ca metoda alternativa de plata in cadrul retelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avertisment meteo: ploi torentiale, vijelii si grindina!

Weekendul vine cu ploi in mai bine de jumatate din tara. Meteorologii spun ca sunt asteptate averse torentiale, vijelii si chiar caderi de grindina. Politistii ii sfatuiesc pe cei care pleaca la drum cu masina sa isi ia masuri de precautie. Municipiul Sibiu si alte 15 localitati din judet au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro