Se inchiriaza casutele de la Zoo

Hila Ovidiu

Atentie comercianti! Se liciteaza casutele de la intrarea in Gradina Zoologica din Sibiu. Licitatia este programata pentru 11 noiembrie.

imageEste vorba despre 4 casute care sunt scoase la licitatie. Procedura este programata pentru pranzul zilei de 11 noiembrie. Cei interesati pot obtine caietul de sarcini de la Primaria veche pana in 7 noiembrie la pranz. Taxa de participare este de 525 de lei si o garantie de participare la licitatie tot de 525 de lei. Pretul de pornire al licitatiei este de 5256 de lei pe an. Pasul de strigare este de o suta de lei. comerciantii pot vinde in casutele inchiriate pop-corn, vata de zahar, porumb fiert, inghetata, racoritoare, produse de patiserie si dulciuri gata preparate sau jucarii, obiecte de artizanat, suveniruri, bijuterii si produse hand made. Municipalitatea a amenajat in zona 15 spatii de comercializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jandarmi campioni

Ne-am obisnuit ca jandarmii sa fie mereu la competitiile sportive sau in strada si sa vegheze la linistea si ordinea publica. Putini dintre noi isi imagineaza insa ca jandarmii ca si noi, pot fi pasionati de sport. Multi dintre ei sunt campioni la competitiile la care reprezinta institutia in care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro