Se inchide viaductul

Hila Ovidiu

In 22 iunie se inchide viaductul Gara Mica. Acesta va fi in lucrari timp de un an de zile. Circulatia va fi deviata pe soseaua de Centura.

Incepand cu 22 iunie zona viaductului Gara Mica va fi inchisa traficului. Aici vor avea loc lucrari ample ce se vor intinde ca durata pe aproximativ un an. Traficul va fi deviat in totalitate in aceasta zona. In toate intrarile din oras vor di montate indicatoare care vor semnaliza devierea traficului in zona Gara Mica. Acestea vor fi instalate pana la data de 1 iunie la intrarea in Sibiu dinspre Cristian, in intersectia dintre Soseaua Alba Iulia si strada Bielz si la intersectia dintre Alba Iulia si Autogatii, pe strada Malului. Cei care vor dori sa mearga spre Medias vor trebui sa foloseasca Centura Ocolitoare a Sibiului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

353 de locuri de munca vacante

Crestere spectaculoasa a numarului de locri de munca vacante pentru aceasta perioada. La inceputul saptamanii erau disponibile mai bine de 350 de oferte. 80 la suta dintre acestea se adreseaza celor cu studii medii. Numarul locurilor de munca vacante a crescut spectaculos in ultima saptamana. In momentul de fata, 63 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro