Se inchide Bulevardul Coposu!!!

Hila Ovidiu

O competitie sportiva de mare anvergura blocheaza traficul pe cea mai tranzitata artera a orasului. Bulevarudul Corneliu Coposu va fi inchis partial sau integral din 23 si pana in 26 iulie. Inchise vor fi si o parte din parcarile adiacente bulevardului.

Din 25 si pana in 29 iulie are loc la Sibiu cea mai mare competitie de hard enduro din Europa si una dintre cele mai complexe din lume. Pentru desfasurarea acesteia incepand de duminica 23 iulie se inchide partial Bulevardul Corneliu Coposu. In prima faza nu se va putea circula pe segmentul dintre strazile Berariei si Independentei. Ulterior de marti pana miercuri va fi inchisa toata strada. Tot atunci se va inchide si strada Gimnasticii care va fi folosita ca ruta de intoarcere pentru concurentii care iau startul la probele de inceput. Partial vor fi inchise si parcarile din zona Casei de Cultura, cele de pe Coposu si cea de la Sala Tahalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Minivacanta la inceputul lunii viitoare

Este oficial! Bugetarii beneficiaza de minivacanta la jumatatea lui august. Ziua de luni, 14 august, a fost declarata ca zi nelucratoare. Ea va fi insa recuperata. Executivul a stabilit prin hotarare ca ziua de 14 august sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public. Se face astfel legatura dintre […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro