Se fac parcari in 10 zone de blocuri din oras

Hila Ovidiu

Apar noi locuri de parcare in oras! Municipalitatea a desemnat firma care se va ocupa de reamenajarea a 10 zone de parcari din cartierele de blocuri. Valoarea lucrarilor este de peste 6 milioane de lei.

Parcarile vor fi amenajate sub viaductul Gara Mica, pe Aleea Streiu, pe Lomonosov, pe Constitutiei, pe Regele Ferdinand, langa Casa de Cultura, pe Siretului si Intrarea Siretului, pe Aleea Steaza si Rusciorului. Valoarea totala a contractului este de 6,3 milioane de lei. Cu acesti bani firma desemnata castigatoare a licitatiei va amenaja aproximativ 600 de locuri de parcare pe  suprafata totala de 32 de mii de metri patrati. Pe langa parcarile propriu zise vor fi amenajate si sistemele de iluminat iar acolo unde spatiul o permite vor fi amenajate zone verzi si vor fi plantati arbori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Imprudenta la volan era sa il coste viata!

O manevra imprudenta l-a dus pe un conducator autot cu tot cu masina in afara partii carosabile. Barbatul, originar din Mures a incercat sa faca o depasire neregulamentara. La cat de avariat a fost autoturismul soferul a fost extrem de norocos ca a scapat cu viata. Politistii spun ca mureseanul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro