Se fac angajari!!!

Hila Ovidiu

La Sibiu inca se fac angajari. Pentru aceasta saptamana sunt disponiblie aproape 800 de locuri de munca. La mare cautare sunt muncitorii necalificati, sortatorii de produse sau soferii.

Angajatorii sibieni continua vanatoarea de forta de munca. Sunt puse la bataie aproape 800 de posturi vacante. 90 la suta dintre acestea se adreseaza celor cu studii medii. La mare cautare sunt asistentii medicali generalisti, bucatarii, confectionerii de articole din piele si inlouitori, confectionerii si asamblorii de articole din textile, economistii specializati pe economie generala sau pe gestiunea economica. Angajatorii din judet mai cauta si dulgheri, electricieni specializati pe exploatarea centralelor si statiilor electrice, montatori de instalatii electrice la mijloacele de transport, excavatoristi pentru utilaje de mare capacitate, incarcatori-descarcatori sau infirmieri. Tot in Sibiu pentru aceasta posibilitate sunt disponibile in numar mare posturi pentru ingineri pe diferite ramuri, instalatori pe ramura de apa-canal, instalatori pentru instalatii tehnico-sanitare si de gaze, lacatusi mecanici, logisticieni, lucratori comerciali, marochineri, masinisti, mecanici auto, montatori de subansamble si muncitori necalificati. Pentru firmele mari recrutorii cauta operatori la masini cu comanda numerica sau pentru masini semiautomate si automate. La mare cautare mai sunt operatorii pentru mase plastice, paznicii, pavatorii, ospatarii sau operatorii specializati pentru suportul tehnic pentru serviciile de comunicatii electronice. Agentii economici din judet mai au nevoie de programatori, proiectanti, reprezentanti comerciali, soferi pentru masini de mare tonaj, sortatori de produse, specialisti pentru imbunatatirea proceselor, zugravi, vanzatori sau zidari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se deschid portile terenurilor de sport din curtea scolii

sibieni. Acestia vor avea acces in zonele de sport doar dupa finalizarea cursurilor elevilor. Masura este una de compromis luata de municipalitate in lipsa unor spatii in care sa poate fi realizate terenuri de sport in adevaratul sens al cuvantului. Terenurile de sport si curtile scolilor isi deschid portile pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro