Se extinde Scoala 13

Hila Ovidiu

Se modernizeaza scoala 13 din Sibiu. Lucrarile au o valoare de peste 2,9 milioane de lei si vor incepe in luna noiembrie. Scoala va fi extinsa astfel incat elevii sa vina la ore doar dimineata si nu in doua schimburi ca la momentul actual.

scoalaContractul lucrarilor are o valoare de peste 2,9 milioane de lei. acesta a fost semnat in cursul acestei saptamani. Din acesti bani municipalitatea va plati aproximativ 341 de mii de lei. Restul sumei provine din fonduri nerambursabile. Lucrarile vor incepe in luna noiembrie. Practic modernizarea scolii 13 incepuse inca din anul 2010 cand au fost modernizate instalatia de incalzire si cea de utilizare a gazului in corpul de cladire deja existent. Tot atunci a fost pusa in functiune si centrala termica proprie. Noul corp de cladire trebuie sa fie gata pana in data de 26 decembrie 2015. la momentul la care va fi data in folosinta noua cladire elevii nu vor mai fi nevoiti sa vina in schimburi la scoala iar cursurile se vor desfasura exclusiv dimineata. De asemenea, in noua cladire vor fi amenajate si dotate mai multe laboratoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeile, victime ale violentei sexuale

In tara noastra cel putin 24 la suta dintre femei au fost victime ale violentei sexuale. Jumatate dintre tinerele agresate sunt minore. De cele mai multe ori victimelor le este teama sa depuna plangere iar agresorii scapa nepedepsiti. “E greu sa fii femeie!”…asta spun adesea reprezentantele sexului frumos. Si pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro