Se doreste realizarea de noi locuri de parcare in mai multe zone al Sibiului

Hila Ovidiu

Se fac noi parcari in oras. Sau cel putin asa vor reprezentantii Primariei. Proiectul de hotarare trebuie sa treaca insa cu brio de sedinta de Consiliu Local de joi.

Daca proiectele vor trece cu bine de consilierii locali, vor fi amenajate parcari in Gara Mica sub viaduct, pe Aleea Streiu, in zona Lomonosov-Dumbravii, in zona Constitutiei-Regele Ferdinand, in zona Casei de Cultura a Sindicatelor, pe strada Siretului, pe Intrarea Siretului, pe Aleea Steaza si in zona blocurilor de pe Rusciorului. Daca proiectul va trece cu bine de votul consilierilor locali se va trece la procedura de achizitie pentru executia lucrarilor. Se estimeaza ca acestea vor avea o valoare de 7,8 milioane de lei. Lucrarile vor include si realizarea de spatii verzi dar si modernizarea pe anumite zone a iluminatului public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Taximetristi amendati pentru diferite nereguli

Politistii rutieri au dat iama in taximetristi! Aproape 200 de masini au fost verificate. S-au aplicat aproximativ 100 de amenzi. Cand au inceput actiunea rutiera politistii si-au propus reducerea numarului de accidente rutiere in care sunt implicate masini de taximetrie, eliminarea pirateriei, diminuarea concurentei neloiale, verificarea functionarii aparatelor de taxat, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro