Se deszapezeste Transfagarasanul!

Lucrarile de deszapezire a Transfagarasanului au intrat in linie dreapta. De la 1 iulie acesta trebuie sa fie redat circulatiei. Pana atunci insa drumarii trebuie sa dea zapada la o parte si sa refaca stricaciunile produse de avalanse.

Drumarii lucreaza cat e ziua de lunga pentru a reusi sa curete de zapada partea carosabila a Transfagarasanului. Munca acestora este insa extrem de dificila dat fiind faptul ca si acum, aproape la mijloc de iunie, zapada masoara pe alocuri 6 metri inaltime.

Cei de la DRDP Brasov spun ca mai intai se va curata o banda de asfalt pentru a se putea ulteriori interveni cu o mai mare usurinta.  Curatarea zapezii este insa primul pas spre reluarea circulatiei in zona. Dupa zapada urmeaza refacerea parapetelor si a portiunilor de asfalt afectate de avalanse.

Ultimele faze vor fi cele de plombare a asfaltului si de repunere in functiune a semnalizarilor date jos in toamna.

Transfagarasanul devine circulabil de la un capat la celalalt incepand cu data de 1 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcari restrictionate pe Mitropoliei

Atentie, soferi! Joi o parte dintre locurile de parcare de pe Mitropoliei vor fi restrictionate! La Prefectura are loc in 13 iunie editia cu numarul XXII a Comisiei guvernamentale romano-germane pentru problematica etnicilor germani din Romania. Cele 25 de locuri de parcare au fost restrictionate la cererea celor dela Prefectura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro