Se depun proiectele pentru agenda sportiva

Hila Ovidiu

Municipalitatea sibiana primeste proiecte pentru agenda sportiva a avestui an. Dosarele pentru finantare se pot depune pana in data de 19 februarie. Anul acesta s-a alocat pentru finantarea evenimentelor sportive suma de 3 milioane de lei.

raliu

Cei interesati trebuie sa isi descarce de pe site-ul primariei ghidu de finantare si formularele de solicitare. Proiectele se primesc pana in data de 19 februarie la orele pranzului. Vor beneficia de finantare acele evenimente care sunt de interes public indiferent ca vorbim de sportul pentru toti sau sportul de performanta. Anul trecut au fost finantate de la bugetul local mai bine de 40 de evenimente sportive. Suma alocata a fost de peste2,7 milioane de lei. vorbim aici despre competitii de baschet, raliuri, tenis, ciclism sau sporturi extreme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Economatele" in topul preferintelor pensionarilor

In incercarea de a economisi fiecare leu, pensionarii si-au faut aprovizionarea lunar de la magazinele de tip economat ce apartin Casei de Ajutor a Pensionarilor. S-au vandut pe tot anul trecut mai bine de 120 de tone de alimente. Dupa o viata intreaga in slujba statului pensionarii se vad adesea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro