Se depun proiectele pentru Agenda Culturala

Hila Ovidiu

S-a dat startul depunerii de proiecte pentru Agenda Culturala a lui 2017. Dosarele se pot depune pana in data de 20 aprilie.

Dupa 3 luni de asteptare, luni a fost adoptat bugetul municipiului si implicit sumele alocate pentru cofinantarea proiectelor culturale. Anul acesta se pune la bataie suma de 8 milioane de lei, in crestere fata de 2016 cand s-a alocat culturii suma de 6,6 milioane de lei. Reprezentantii municipalitatii spun ca din aceasta suma vor fi finantate atat evenimentele care au devenit deja o traditie pentru Sibiu cat si  proiectele cu caracter gastronomic menite sa pregateasca orasul pentru momentul la care va deveni Regiune Gastronomica Europeana. Ca o noutate, anul acesta vor fi incurajate proiectele care marcheaza parteneriatul cu Luxemburgul in perspectiva aniversarii celor 10 ani de la Programul Sibiu Capitala Culturala Europeana. Anul trecut cei mai multi bani au mers catre Festivalul de Teatru si Media Music Awards.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Buletinul electronic ar putea inlocui cardul de sanatate

Cardurile de sanatate ar putea deveni  istorie. Guvernantii dorest inlocuirea lor cu buletinul electronic, document care sa contina si informatii despre sanatatea posesorului. Si asta dupa ce s-au cheltuit zeci de milioane de lei cu implementarea sistemului de card de sanatate. Dupa ce guvernele anterioare au cheltuit “o caruta” de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro