Se depun cererile pentru inchirierea domeniului public

Hila Ovidiu

Pietonala Nicolae Balcescu se va transforma in curand in iarmaroc! Primaria se pregateste deja sa inchirieze domeniul public comerciantilor care vor sa vanda produse specifice sarbatorilor de Sfantul Valentin, 1 si 8 Martie. Cewrerile se depun din 6 februarie.

Cei care vor sa comercializeze produse specifice Sfantului Valentin isi pot depune cererile in perioada 6-10 februarie indiferent ca sunt comercianti sibieni sau veniti din alte orase. Pentru perioada 1-8 martie depunerea cererilor se va face diferentiat. Din 13 si pana in 15 februarie isi vor putea depune cererile sibienii iar cei veniti din alte judete o pot face in perioada 16-17 februarie. Sunt disponibile 230 de spatii de vanzare de 2 metri patrati fiecare. Repartitia pe bulevard se va face dupa regula „primul venit, primul servit”. Comerciantii isi vor putea desfasura activitatea pe domeniul public in perioada 23 februarie-9 martie. Anul trecut si-au vandut produsele pe Corso de Sibiu 60 de comercianti in perioada sarbatorii Sfantului Valentin si 230 de 1 si 8 Martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ultima solutie, inc`o revolutie!

Tara a iesit pentru a doua seara consecutiv in strada pentru a cere demisia Guvernului si retragerea legilor privind amnistia si gratierea. Numai la Sibiu au scandat lozinci anti-PSD 20 de mii de oameni. Protestatarii spun ca vor fi in numar tot mai mare in strada in fiecare seara pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro