Se de pun dosarele pentru ajutorul de incalzire a locuintei

Hila Ovidiu

Se dau ajutoare pentru incalzirea locuintei! Cei interesati isi pot depune la Serviciul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei. Pot beneficia de diferite sume de bani cei care au venituri pe cap de membru de familie de sub 615 lei.

De acest ajutor pentru incalzire pot beneficia familiile sau persoanele singure indiferent de cetatenie dar care au domiciliul sau resedinta in municipiul Sibiu si venituri de sub 615 lei, plafonul maxim pentru acordarea acestei subventii. Viitorii beneficiari trebuie sa swe inscrie cu un dosar care sa contina un formular tip dar si acte doveditoare privind componenta familiei, veniturile obtinute de fiecare membru in parte dar si bunurile mobile sau imobile detinute. Cei care au venituri mai mici de 155 de lei pe cap de locuitor beneficiaza de ajutor de incalzire in cuantum de 240 de lei. Pentru cei cu venituri de pana la 210 lei pe cap de locuitor ajutorul de incalzire este in valoare de 216 lei pe luna. Cei cu venituri de pana la 260 de lei vor primi doar 192 de lei. Cei care au pana in 310 lei pe cap de membru de familie vor primi 168 de lei pentru incalzirea locuintei. Sibienii care au venituri de 425 de lei pe membru de familie vor primi 168 de lei. Cei mai putini bani ii vor primi cei care au un venit de 615 lei pe membru de familie. Este vorba despre un ajutor de doar 48 de lei. Nu pot beneficia de ajutor de incalzire a locuintei cei care au cladiri sau alte spatii locative in afara locuintei de domiciliu si a anexelor gospodaresti, terenuri ce depasesc 1000 de metri patrati, masini care au o vechime mai mica de 10 ani, utilaje agricole, autoutilitare, depozite bancare cu valoare de peste 3 mii de lei sau suprafete de teren, pasari si animale a caror valoare de productie anuala depaseste suma de 1000 de euro in cazul unei persoane singure resprectiv suma de 2500 de euro pentru familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Muzeul Astra trece la programul de iarna

Muzeul Astra trece la programul de iarna. Noul orar de functionare intra in vigoare de lunea viitoare. Conform noului orar Expozitiile din Paviloionul Multicultural din Muzeul in aer liber vor fi deschise publicului de miercuri pana duminica intre orele 09.00 si 17.00. Magazinul de suveniruri din acelasi pavilion va functiona […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro