Se cuplează noua rețea de apă potabilă de pe strada Podului, cu afectarea furnizării în cartierul Gușterița

Apa Canal Sibiu SA anunță că marti, 11.08.2020, între orele 08.00 – 18.00, vor avea loc lucrări de cuplare a noilor rețele de distribuție a apei potabile, PE 315 – PE 110, de pe strada Podului din municipiul Sibiu.

            Pe perioada lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei potabile in cartierul Gușterita, cu excepția  agenților economici din Zona Industriala Est : SCANDIA, PIM, WIENERBERGER , ZACARIA etc.

            Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. În funcție de solicitări, Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția consumatorilor afectați, apă de utilizare menajeră prin intermediul unor autospeciale ce vor staționa în zona intersecțiilor străzilor Podului/Oltețului si Podului/Vasile Pârvan.

            Lucrările sunt executate de firma Universal Business în cadrul contractului de înlocuire a rețelelor de apa ale străzii Podului, derulat si finanțat de Apă Canal Sibiu SA.

            Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ARGEŞ - Acţiuni ale IJP

Verificări la agenți economici care utilizează produse fitosanitare În zilele de 5 și 6 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substante Periculoase Argeș au acționat la agenții economici din domeniul prestății, utilizării sau comercializării de produse de uz fitosanitar, clasificate ca toxice și foarte toxice. Au fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro