Se cauta…viitori angajati!

Hila Ovidiu

Sfarsitul de luna aduce oportunitati de angajare pentru someri sau pentru cei care vor sa isi schimbe actualul loc de munca. Sunt disponibile aproximativ 2 mii de posturi oferte spre ocupare de catre angajatorii care isi desfasoara activitatea in judetul nostru.   Cele mai multe job-uri vacante sunt pentru operatori  montaj linii automate sau muncitori necalificati.

Cele mai multe posturi disponibile, peste 20 de oferte sunt pentru agenti servicii client, montator de articole de marochinarie, asistent medical, bucatar, casier, sau economist specializat pe economie generala. Multitudinea de locuri de munca vacante continua cu posturi pentru cei care vor sa se angajeze ca economisti specializati pe gestiune economica, dulgheri, excavatoristi, finisori de terasamente, incarcatori-descarcatori, ingineri de soft, ingineri de instalatii pentru constructii sau ingineri de productie. Se mai cauta instalatori, lacatusi mecanici, lucratori comerciali, magazineri, manipulanti de marfuri, montatori de subansamble si muncitori necalificati. Cele mai multe posturi, mai bine de 300 sunt pentru operatori montaj linii automate. in judetul nostru se mai cauta ofiteri bancari, operatori pentru prelucrarea si validarea datelor, operatori pe masini industriale, patiseri, chelneri, programatori, proiectanti, referenti specializati pe administratie publica, secretare, soferi pentru masini de mare tonaj, specialisti in domeniul calitatii, tehnicieni pentru roboti industriali sau vanzatori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sarbatori cu zapada?!

Veste buna pentru iubitorii de sporturi de iarna! Meteorologii spun ca urmatoarele 3 luni sunt incarcate de precipitatii iar zapada ar putea face parte din meniul de sarbatori. Conform estimarilor realizate de catre Centrul European pentru progrnoze pe medie durata din Anglia urmatoarele 3 luni calendaristice vin cu vreme normala […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro