Se cauta sibieni dornici sa munceasca

Hila Ovidiu

Peste 2400 de locuri de munca vacante sunt in momentul de fata la Sibiu. Angajatorii cauta operatori pentru masini automate si semiautomate, muncitori specializati in industria confectiilor, excavatoristi, dulgheri sau ingineri. La mare cautare sunt si tinerii care doresc sa devina agenti de politie comunitara.

La Sibiu numai cine nu vrea sa munceasca, nu isi gaseste unde sa se angajeze. Agentii economici din judet pun la bataie numai in aceasta saptamana mai bine de 2400 de posturi vacante. Numarul de oferte de angajare plaseaza Sibiul pe locul 2 la nivel national. In aceasta saptamana la mare cautare sunt agentii de politie comunitara, agentii de securitate, ospatarii, asfaltatorii, marochinerii, barmanii, casierii, confectionerii, consilierii in administratie publica, montatorii de structuri metalice, dulgherii sau electricienii. Se mai cauta femei de serviciu, excavatoristi, gestionari de depozite, functionari administrativi ingineri, ingrijitori de cladiri si spatii verzi, lacatusi mecanici, instalatori, muncitori in agricultura, lucratori comerciali, magazineri, manevranti de vagoane, impiegati de informatii, mecanici auto, ifronisti, muncitori necalificati, si ofiteri bancari. La mare cautare sunt si operatorii pe masini-unelte cu comanda numerica, masini automate sau semiaturomate, pavatorii, paznicii, matriterii, pedagogii, proiectantii, sefii de depozit, soferii, tamplarii, tehnicienii, stivuitoristii, tinichigiii, strungarii, sudorii, zugravii, vanzatorii sau vopsitorii auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Preventie prin Arta

Participantii la concursul „Preventie prin Arta” au fost premiati. Competitia realizata cu scopul de a preveni si reduce criminalitatea juvenila, victimizarea minorilor si nesiguranta rutiera a fost realizata de catre Inspectoratul de Politie al Judetului Sibiu, Arhiepiscopia Sibiului si Inspectoratul Scolar. A avut loc si etapa finala a Concursului Preventie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro