Se cauta sibieni dornici sa munceasca in strainatate!

Hila Ovidiu

Peste 1100 de locuri de munca vacante sunt disponibile la momentul de fata in Spatiul Economic European. Cei care vor sa munceasca in strainatate pe salarii de cel putin 5 ori mai mari decat cele date de angajatorii romani trebuie sa stie limbi straine si sa aiba diferite calificari. Cele mai multe oferte de angajare vin in aceasta luna din Malta.

Cele mai multe posturi disponibile sunt oferite in aceasta perioada de catre angajatorii maltezi. Vorbim despre 300 de locuri de munca pentru soferi profesionisti. Locul 2 in topul ofertelor este adjudecat de catre agentii economici italieni care pun la bataie 220 de posturi pentru asistenti medicali generalisti si infirmieri. Nici spaniolii nu se lasa mai prejos. Recruteaza in aceasta perioada 200 de persoane care sa lucreze in agricultura, la ambalarea fructelor si verdeturilor. Cei care vor sa lucreze in Marea Britanie au la dispozitie 175 de posturi pentru asistenti medicali si ingrijitori persoane la domiciliu. In Germania sunt disponibile doar 93 de oferte de angajare insa acestea acopera mai multe domenii se cauta strungari, bucatari, ospatari, ajutoare de bucatar, cameriste, personal care sa se ocupe de servirea clientilor, electronisti, electricieni, mecatronisti, receptioneri, frezori, ingineri, mecanici industriali, dezvoltatori de soft, lucratori in productie, operatori cnc, administratori de sistem sau juniori sales. Surprinzator de multe posturi sunt disponibile in aceasta perioada in Cehia. Vorbim despre 70 de oferte de angajare pentru mecanici si electricieni auto, soferi de autobuz, slefuitori-pilitori sau sudori. Angajatorii irlandezi vor sa recruteze din tara noastra 25 de persoane care sa isi desfasoare activitatea ca asistenti manager, operatori de masini, operatori pe freze cnc, coordonatori atelier matrite, sculer-matriter, ingrijitori de persoane, mecanici de utilaje si transatori de carne. Polonezii cauta specialisti in vanzari si croitorese. Sunt oferite spre ocupare 13 posturi. Suedezii au nevoie urgenta de 8 vopsitori auto, finlandezii ofera un singur post pentru ingrijitor de animale. Tot un post, de medic veterinar, este disponibil in spatiul european si din Ungaria. Vecinii bulgari si norvegienii pun la bataie cate doua posturi vacante. Primii dintre ei cauta sef de serivciu de curierat si curier iar ceilalti muncitori in ferma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

De maine se vor ridica din nou masinile parcate neregulamentar

Atentie, soferi! De sambata se ridica din nou masinile parcate neregulamentar. Pentru a-si putea recupera autoturismele, ghinionistii trebuie sa scoata din buzunar pana la 600 de lei. Activitatea de ridicari auto va fi reluata de sambata dupa mai bine de 2 ani de absenta. Asa ca daca nu vreti sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro