Se cauta sibieni dornici sa munceasca!

Hila Ovidiu

Se fac angajari la Sibiu. Sunt puse la bataie peste 1200 de posturi vacante. Majoritatea pot fi ocupate de catre cei care au macar studii medii.

In aceasta perioada prin Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca sunt disponibile peste 1200 de oferte de angajarea. Dintre acestea doar 59 de posturi necesita studii superioare. Restul pot fi accesate fara probleme de catre cei cu studii primare sau medii. Majoritatea  locurilor de munca vacante provin de la agenti economici ce isi desfasoara activitatea in zonele industriale ale judetului.

Printre cei cu studii superioare angajatorii cauta ecologi, ingineri, manageri, stomatologi, proiectanti sau analisti de calitate.

Pentru cei cu studii medii sunt disponibile zeci de posturi de agenti de securitate, asfaltatori, asistenti medicali, cartonagisti, brutari, bucatari, barmani, casieri, conferctioneri de articole din textile constructori de structuri metalice, dulgheri, electricieni, controlori de calitate, facturisti, fierari, excavatoristi, frezori, incarcator-descarcatori sau lacatusi mecanici. Mai sunt disponibile posturi pentru ingrijitori de copii, instalatori, lucratori comerciali, instructori auto, lucratori in bucatarie, mecanici, muncitori necalificati, manipulanti de marfuri si montatori. La mare cautare sunt si operatorii pe diverse domernii. Si institutiile bancare cauta personal pentru ghisee. Se mai cauta pavatori, ospatari, patiseri, sefi de proiect sau de schimb, paznici si portari, soferi de masini de mare tonaj, sudori, tamplari, vopsitori industriali, zidari, zugravi, tesatori sau vanzatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Izvorul Tamaduirii

Dupa cele 3 zile de Pasti, crestinii au sarbatorit vineri Izvorul Tamaduirii. Sarbatoarea aminteste de o minune facuta cu ajutorul Maicii Domnului cand unui orb i-a fost redata vederea dupa ce a fost spalat cu apa izvorului indicat de catre Fecioara Maria. In locul unde a fost izvorul a existat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro