Se cauta salvatori din pasiune

Hila Ovidiu

Se cauta voluntari pentru Pompieri! Cei interesati isi pot depune dosarele la ISU. Norocosii care vor trece probele vor parcurge o perioada de instructaj dupa care vor lucra cot la cot cu salvatorii.

Campania pompierilor „Salvator din pasiune” continua si in acest an. Toti cei care doresc sa traiasca experientele pe care le traiesc cei care lupta pentru a salva vieti se pot inscrie ca voluntari. Este cel de-al treilea an consecutiv in care si la Sibiu se formeaza echipe care sa contina si voluntari. Candidatii pentru posturile de voluntar trebuie sa aiba intre 1Cei care vor sa se inscrie isi pot depune dosarele la ISU Sibiu. Acestea trebuie sa aiba intre 16 si 65 de ani, sa fie apti din punct de vedere medical si sa nu aiba condamnari la activ. Dosarele trebuie sa contina o cerere de inscriere, cazierul judiciar, o copie dupa actul de identitate, un aviz psihologic, actul doveditor al studiilor finalizate sau in curs de finalizare, o adeverinta medicala si acordul parintilor acolo unde este cazul. De cand a fost lansat programul de voluntariat si pana in prezent si-au desfasurat activitatea la ISU Sibiu sau in subunitatile din judet 21 de voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Numarul virozelor in crestere. A fost inregistrat inca un deces din cauza gripei!

Numarul virozelor a crescut simtitor in ultimele zile. S-a ajuns in judetul nostru la peste 3400 de cazuri. Cifra este cu 60 la suta mai mare decat cea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut. Medicii de la Directia de Sanatate Publica spun ca in doar 7 zile numarul cazurilor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro