Se cauta personal pentru hotelurile germane

Hila Ovidiu

Sibienii care vor sa lucreze in sistemul hotelier gastronomic din Germania mai au la dispozitie doar doua saptamani pentru a se inscrie la Serviciul Eures din cadrul Ajofm. Selectia pentru posturile vacante va avea loc in 8 septembrie in Brasov. Sunt scoase la concurs 34 de posturi pentru cei calificati in domeniul gastronomic-hotelier care doresc sa munceasca in hoteluri de renume din Germania. Sunt oferite 22 de posturi de ospatar, 2 de barman, 8 de bucatar sau bucatar de grill si 2 posturi pentru receptioneri.
Cei interesati isi pot depune dosarele la Serviciul Euress din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca din Sibiu. Dosarul trebuie sa contina o copie dupa actul de identitate sau pasaport valabila pentru cel putin 6 luni, un cv model Europass redactat in limba germana, cazierul judiciar si o adeverinta de la medicul de familie.
Angajatorii solicita calificarea profesionala incheiata, chiar si experienta daca este posibil si cunostinte bune de limba germana si engleza. Angajarea se face pentru o perioada de un an de zile cu posibilitate de prelungire. Salariile variaza intre 1500 si 2054 de euro pe luna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exercitiu de alarmare la Centrul de Afaceri

Exercitiu de alarmare la Centrul de Afaceri! Cei de la ISU au simulat interventia de urgenta in cazul unui incendiu izbucnit la subsolul complexului de cladiri. Simularea s-a derulat cu succes. Ampla desfasurare de forte joi in zona centrului de afaceri. Sute de oameni s-au adunat sa vada despre ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro