Se cauta dirijori

alin

Si in aceasta saptamana, Agentia Judeteana petru Ocuparea Fortei de Munca, a facut publice posturile vacante, pentru care se cauta angajati. Pe langa agenti de turism, muzeografi sau logopezi, AJOFM Sibiu, cauta chiar si dirijori.

Daca aveti studii superioare si nu aveti un loc de munca, puteti alege din cele 66 de posturi vacante. Mai multe firme din Sibiu, cauta: administrator de retea, agent de turism, asistent instrumentist, asistent manager, chimist, consilier juridic, director vanzari, dirijor, educatoare, inginer agronom, inginer autovehicule rutiere, inginer electronist, inginer productie, logoped, muzeograf, programator si multe altele. Dca nu aveti studii superioare, nu disperati. Si pentru d-voastra exista cateva sute de posturi libere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hotii stiiu cand nu esti acasa...

La ora actuala, internetul este ,, izvor de informatii pentru infractori’. Asta spun politistii, dupa ce mai multe case au fost pradate in ultima perioada. Oamenii legii spun ca, hotii au aflat de pe retelele de socializare, faptul ca proprietarii nu sunt acasa. ”TU acum nu te afli acasa!… si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro