Se cauta asistenti maternali profesionisti

Hila Ovidiu

Iubiti copiii, va pricepeti sa-i ingrijiti si va doriti si va aflati cahiar acum in cautarea unui loc de munca? Dati o fuga pana la DGASPC Sibiu. Institutia doreste sa angajaeze 2 persoane pe functia de asistent maternal profesionist.

Daca va aflati in cautarea unui loc de munca stabil, iubiti copiii si pe deasupra mai stiti si sa ii ingrijiti inseamna ca sunteti candidata ideala pentru postul de asistent maternal profesionist. Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sibiu recruteaza 2 persoane pentru a ocupa aceasta functie. Activitatea de mamica platita se va desfasura la domiciliul angajatei si consta din cresterea, ingrijirea, si educarea unor micuti cu varste intre 0 si 2 anisori. Daca deja va place cum suna oferta DGASPC e bine sa stiti ca pentru a deveni asistent maternal profesionist aveti de indeplinit anumite conditii, dar si de completat un dosar. Acesta trebuie sa contina un CV care pe langa experienta sa cuprinda si motivele pentru care doriti sa fiti asistent maternal, copii legalizate dupa actele de studii, copie dupa Livretul de Familie, copii legalizate dupa actele de stare civila pentru solicitant si membrii familiei acestuia, o scurta prezentare a persoanelor cu care locuieste solicitantul, certificate medicale eliberate de policlinica de care apartin din care sa reiasa ca atat solicitantul cat si ceilalti membri ai familiei sunt sanatosi, un certificat de evaluare psihologica, un cazier judiciar, un document care sa ateste dreptul de folosinta asupra locuintei de domiciliu, adeverinte de venit pentru membrii familiei solicitantului, recomandari ale vecinilor, cunoscutilor rudelor precum si ale reprezentantilor autoritatilor publice locale de la domiciliul solicitantului, recomandari pentru profilul moral al membrilor familiei, caracterizari pentru copiii biologici ai familiei si in cele din urma declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa ca nu realizati alte venituri, declaratie pe propria raspundere din care sa reiasa ca solicitantul nu este decazut din drepturile parintesti, declaratie din care sa reiasca ca atat solicitantul cat si membrii familiei acestuia vor colabora cu familia biologica a copilului si ca vor manifesta atitudini non discriminatorii fata de persoanele cu nevoi speciale sau fata de minoritati etnice. Cu dosarul gata facut, sau pur si simplu pentru a obtine mai multe informatii si suport, puteti merge la Serviciul Management de Caz pentru Asistenta Maternala de la sediul DGASPC de pe strada Mitropoliei nr. 2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Furturile din magazine sunt “in floare”

Politistii sibieni se confrunta zi de zi cu furturi de bunuri alimentare sau nonalimentare din societatile comerciale. Tocmai de aceea oamenii legii le recomanda administratorilor de societati comerciale sa instaleze camere de supraveghere si sa angajeze agenti de paza pentru a-si proteja marfa. Unele dintre cele mai des intalnitre infractiuni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro