Se cauta asistent sef la Serviciul de Ambulanta

Hila Ovidiu

Se ofera spre ocupare postul de asistent sef la Serviciul de Ambulanta Sibiul concursul va avea loc in data de 7 februarie. La anuntul de acum 6 luni nu s-a prezentat din pacate nimeni, asa ca functia a fost detinuta interimar de catre altcineva.

Serviciul de Ambulanta cauta persoana dispusa sa ocupe functia de asistent sef. Aceasta este cea de-a doua oara cand este facut anuntul pentru ocuparea postului. Concursul va avea loc la inceputul lunii februarie. Postul a fost pana acum ocupat cu functie de interimar de catre o alta persoana. Cei care doresc sa se prezinte la examen au cateva conditii de indeplinit. Managerul institutiei are si o explicatie pentru care pana acum postul nu a fost ocupat. Salariul este mai mare decat cel al unui asistent debutant. Adica undeva peste 1600 de lei la care se adauga indemnizatia de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Israelienii interesati sa construiasca Cargo la Sibiu

Consiliul Judetean a avut prima intalnire cu o firma interesata sa construiasca Cargo la Aeroportul international Sibiu. Specialistii isralelieni au realizat lucrari similare in Tel Aviv si multe alte aeroporturi din Europa si din lume. Conducerea Consiliului Judetean spune ca in cateva luni va fi facut public si proiectul pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro