Se cauta absolventi de facultate

Hila Ovidiu

Se cauta persoane cu studii superioare. Sau cel putin asa ne dau de inteles angajatorii. Pentru saptamana aceasta s-a constatat o crestere a numarului de posturi vacante destinate absolventilor de facultate. Totalul locurilor de munca este aproximativ 250.

Pentru saptamana aceasta in judet sunt disponibile prin Ajofm 249 de locuri de munca. 177 dintre acestea sunt oferite de 35 de angajatori din municipiul Sibiu.  Restul sunt distribuite in Medias si Agnita. Norocosii acestei saptamani par sa fie cei cu studii superioare. Pentru ei in aceasta perioada sun disponibile 45 de locuri de munca, cu 10 mai mult decat in saptamana trecuta. Angajatorii cauta manageri, consilieri juridici, specialisti IT, ingineri, consultanti in informatica, receptioneri sau controlori trafic.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iluminat public nou

Calea Turnisorului si Calea Poplacii vor beneficia de sistem nou de iluminat public. Stalpii au fost deja achizitionati iar licitatiile de instalare a noului sistem deja atribuite. Pe prima dintre strazi lucrarile au inceput deja iar pe cea de-a doua urmeaza sa fie demarate in 2013. Tot de atunci inca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro