Scoli reabilitate din fonduri europene

Hila Ovidiu

3 scoli din sibiu vor beneficia de proiecte de modernizare cu finantare nerambursabila. Lucrarile vor viza cresterea eficientei energetice a cladirilor in care isi desfasoara activitatea la momentul de fata Scolile 1, 21 si Liceul Noica.

Pentru Scoala 1 si sala de sport a acesteia studiile de fezabilitate spun ca ar fi nevoie de suma de 8 milioane de lei. Pentru Scoala 21 si de asemenea sala de sport suma necesara ar fi de 10 milioane de lei. Pentru Radu Selejan ar urtma sa se aloce suma de 7,1 milioane de lei iar pentru Liceul Noica suma de 7,5 milioane de lei.

Lucrarile vor viza izolarea termica a cladirilor, reabilitarea sistemelor de incalzire si de furnizare a apei calde, instalarea de sisteme alternative de producere a energiei electrice si termice, reabilitarea sistemului de iluminat, reparatii la fatade si acoperisuri acolo unde este cazul dar si reabilitari ale instalatiilor de apa si canalizare.

Din bugetul local municipalitatea a alocat scolilor pentru acest an suma de 45 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii n-au vacanta!

Politistii intra in alerta. Incepe minivacanta de 1 Iunie. Sute de oameni ai legii vor fi la datorie pana luni inclusiv si vor asigura linistea si siguranta cetatenilor. Politistii rutieri ies din nou in strada. Acestia vor veghea la bunul mers al traficului. Cei care vor fi prinsi incalcand regulile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro