Scolarii sunt in vacanta pana in 20 aprilie

Hila Ovidiu

Vineri a fost ultima zi a programului “Scoala altfel- Sa stii mai multe sa fii mai bun”. Inca de la orele dupa amiezei scolarii au intrat in vacanta de primavara. Acestia se vor intoarce in banci in dimineata zilei de 20 aprilie.

scolari in vacantaDupa o saptamana de plimbari si activitati educativ-culturale sau de divertisment scolarii au intrat in vacanta pentru o saptamana de zile. Vacanta de primavara se va incheia duminica, 19 aprilie, iar in dimineata zilei de 20 aprilie scolarii vor reveni in banci. Viata lor nu va fi insa tocmai usoara odata cu intoarcerea din vacanta de Pasti. Si asta pentru ca dupa o saptamana de sistematizare a cunostintelor acumulate de la inceputul semestrului scolarii vor sustine tezele. Acestea trebuie date, conform programei scolare, pana la data de 2 mai 2015. Ultima luna de primavara si prima luna de vara vor fi luni de foc pentru cei care sunt in clasa a VIII-a sau a XII-a. Si asta pentru ca ei vor sustine Evaluarile Nationale, respectiv Bacalaureatul. Pana atunci atat unii cat si ceilalti vor avea timp sa acumuleze cunostinte cat sa obtina la examene note bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

25 de lei kilogramul de carne de miel

Piata Cibin s-a transformat intr-un aevarat furnicar vineri. Zeci de oameni s-au ingramadit sa isi faca provizii pentru Pasti. La mare cautare a fost carnea de miel vanduta in acest an cu 25 de lei kilogramul. Sibienii au luat cu asalt vineri zona destinata comercializarii carnii de la Piata Cibin. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro