Scoala Parintilor, cursul care te invata sa iti cresti copiii

Hila Ovidiu

Spitalul Judetean in colaborare cu doua asociatii lanseaza „Scoala parintilor”. Proiectul este structurat pe 18 teme si isi propune informarea celor care vor sa devina parinti dar si a celor care tocmai au devenit parinti despre cum sa isi creasca micutul. Cursul “ABC-Sa invatam despre copii-Scoala Parintilor” ia startul in 8 martie si se va tine in fiecare a doua zi de marti din luna intre orele 18.00 si 20.00 in sala de Conferinte a Spitalului Clinic Judetean Sibiu.
Specialistii spun ca in ciuda credintei traditionale conform careia copilul nu trebuie alintat prea mult, lucrurile stau in esenta cu totul altfel iar cei mici au o nevoie imensa de afectiune pentru a se dezvolta normal si sanatos.
La cursuri poate participa oricine. Primele doua teme abordate sunt legate de alaptare, urmeaza o tema legata de ingrijirea bebelusului la domiciuliu, cea de-a patra tema vizeaza fenomenele fiziologice ale perioadei neonatale. Urmatoarele teme vor aborda conceptia, nasterea, depresia postnatala dar si siguranta micutului si modul in care trebuie hranit si ajutat sa creasca pana la varsta de 2 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ati vazut acest tanar? Sunati la 112! Este un potential hot!!!

Politistii sibieni cer sprijinul oamenilor pentru a prinde un hot. Este vorba despre un tanar care la jumatatea lunii trecute a furat dintr-o biserica geanta unei femei. Pentru a putea da de urma faptasului oamenii legii folosesc imagini cu presupusul autor surprinse de o camera de supraveghere din zona. Politistii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro