Scoala altfel, la Gradinita 22

Hila Ovidiu

Pichindeii de la Gradinita nr. 22 din Sibiu au incheiat Saptamana Altfel, intr-un mod cu totul inedit. Daca o parte dintre cei mici au participat la ore de educatie rutiera sustinute de politistii rutieri sibieni iar apoi au pus si in practica ceea ce au invatat, ceilalti au fost in vizita la pompieri.

Saptamana Scolii Altfel a fost cu totul altfel pentru copilasii de la Gradinita 22 din Sibiu. La sfarsitul acestei saptamani, prichindeii au primit vizita politistilor de la Serviciul Politiei Rutiere, care i-au invata cateva reguli elementare pentru conduita rutiera. Si pentru a fi siguri ca micutii chiar au invatat ceea ce li s-a predat, oamenii legii i-au luat pe cei mici la o plimbare prin oras, pentru a pune in practica regulile invatate. La sfarsitul actiunii copiii au fost cat se poate de incantati, iar politistii plini de speranta ca cei mici vor respecta temeinic toate regulile invatate. Si daca o parte din copiii de la Gradinita 22 au invatat regulile rutiere de la politisti, ceilalti copii din cadrul aceleiasi gradinite au vizitat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Cpt. Dumitru Croitoru” din Sibiu. Cei mici au fost cat de poate de entuziasmati de tunurile de apa ale pompierilor, mai ales ca au fost lasati sa incerce  furtunurile de apa  cu care pompierii sting de obicei incendii. Mai mult, cei mici au intrat si in ambulantele SMURD, unde un paramedic le-a explicat la ce foloseste toata aparatura din dotarea ambulantei si in ce consta munca salvatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concert caritabil de Florii

In duminica Floriilor, Sala Thalia din Sibiu va gazdui un concert caritabil organizat de Mitropolia Ardealului. Costel Busuioc si actrita Manuela Golescu vor canta pentru copiii sarmani din Centrele de Plasament din Sibiu. Cunoscutul tenor Costel Busuioc va urca duminica pe scena Salii Thalia  din Sibiu, in cadrul unui concert […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro