„Scoala Altfel” in vizita la ISU

Hila Ovidiu

Cand nu merg in alte orase sau chiar in alte tari, elevii sibieni, aflati si ei in saptamana in care se desfasoara programul “Scoala Altfel” viziteaza muzeele sau institutiile din oras. Aproximativ 100 de scolari s-au distrat miercuri la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Sibiu. Au invatat sa foloseasca tunul cu apa si au petrecut ore in sir in autospecialele de interventie.

Elevii mai multor scoli sibiene au vizitat miercuri Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Sibiu in cadrul programului “Scoala Altfel” .  Micutii au fost fascinati de masinile de pompieri, de cele de salvare si mai cu seama de furtunul de interventie cu apa. ISU si-a deschis portile si pentru ceilalti vizitatori nu numai pentru copiii care participa la “Scoala Altfel”. Pana la finele lunii mai pompierii spun ca vor aduna cel putin 2 mii de vizitatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multi turisti

Sibiul a devenit in ultimii ani o destinatie de top in preferintele turistilor. Numarul celor care au innoptat la noi in oras a crescut  simtitor. Prezenta vizitatorilor se vede si cu ochiul liber. In cursul acestei zile de exemplu tot orasul era plin de excursionisti veniti la Sibiu cu programul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro