Schimbari in conducerea Spitalului Judetean Sibiu

Hila Ovidiu

Schimbari in conducerea Spitaluluiui Judetean Sibiu. Directorul medical, Radu Chicea a fost inlocuit, cu statut de interimar de catre Calin Remus Cipaian. A fost numit si un nou director administrativ. Este vorba despre Robert Nicolae Fotache.

Directorul medical al Spitalului Judetean si-a incheiat mandatul. In locul lui Radu Chicea a fost numit interimar doctorul Calin Remus Cipaian. Acesta a detinut pana acum functia de sef de lucrari. Mandatul sau urmeaza sa fie de cel mult 6 luni. Calin Cipaian are 53 de ani si este medic primar. Si-a obtinut doctoratul in stiinte medicale si preda la universitatea sibiana. In 2009 a fost medic sef pe Medicala II iar intre ianuarie 2011 si martie 2013 a mai detinut functia de director medical. Si pentru postul de director administrativ a fost numita o noua persoana. Vorbim despre Robert Nicolae Fotache, cel care a obtinut prin concurs postul de director in urma pensionarii economistului Pavel Bichicean. Castigatorul concursului are 27 de ani, iar intre 2011 si 2016 a detinut functia de manager intr-o unitate economica din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractiuni rutiere

Record de infractiuni rutiere constatate de politistii rutieri in weekend. Oamenii legii au lasat fara permis de conducere 16 persoane. 8 soferi a fost prinsi conducand sub influenta bauturilor alcoolice. Pe langa suspendarea permisului soferii trasi pe dreapta s-au ales si cu dosare penale. In urma raziilor politistilor rutier din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro