Schimb de locuri la volan

Hila Ovidiu

Au sfidat politistii dar tot s-au ales cu dosare penale. Vorbim despe un barbat si o femeie care au facut schimb de locuri in masina chiar in fata oamenilor legii. Femeia este cercetata pentru ca a urcat la volan fara sa fie posesoare de permis de conducere, iar barbatul pentru ca i-a incredintat masina.

indeCel mai probabil au crezut ca daca nu sunt in buricul targului nu ii opreste nimeni. Vorbim despre 2 persoane care au plecat la plimbare cu masina prin Talmacel. Pana aici nimic iesit din comun. Doar ca la volan era o tanara de 18 ani care nu detinea permis de conducere. In dreapta ei se afla posesorul masinii, un avrigean cu 10 ani mai mare ca ea. Cand au vazut patrula cei doi au intrat in panica si au incercat sa faca schimb de locuri. Odata trecut la volan, barbatul s-a gandit ca poate pleca mai departe. Ghinion insa…oamenii legii l-au tras pedreapta si l-au luat la intrebari atat pe el cat si pe soferita devenita pasagera sub ochii lor. Asa au aflat oamenii legii ca tanara nu avea permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Pompierilor

Pompierii din intreaga tara sunt sarbatoriti sambata. La Sibiu sunt programate mai multe ceremonialuri. Sambata de la ora 10 la sediul Isu va avea loc o depunere de coroane si jerbe de flori la Troita inspectoratului. Seria de evenimente dedicate zilei pompierilor va continua cu festivitatea de inaintare in grad. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro