Scandal cu amenintari si violenta in magazin

Hila Ovidiu

Au luat la bataie oamenii dintr-un magazin. Vorbim despre doi barbati din Dobarca acuzati de violenta, amenintare, tulburarea linistii publice si multe altele… Scandalul a avut loc intr-un local de alimentatie publica din Miercurea Sibiului.

Doi barbati din Dobarca sunt cercetati penal dupa ce au facut scandal intr-o societate comerciala din Miercurea Sibiuui. Cei doi au intrat in local injurand ca la usa cortului si i-au agresat pe cei prezenti. A fost nevoie de interventia politiei pentru a calma spiritele. Cei doi agresori au fost retinuti de catre politisti pentru 24 de ore si prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Barbatii sunt acuzati de loviri si alte violente, amenintare si ultraj contra bunelor moravuri. La toate aceste acuzatii se adauga si cea de tulburare a linistii si ordinii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de vaccinati antigripal

Aproape 10 mii de sibieni s-au vaccinat antigripal. La ora actuala mai sunt in posesia medicilor de familie peste 11 mii de doze. Cei mai multi imunizati sunt varstnici de peste 65 de ani Mii de batrani s-au vaccinat antigripal la recomandarea medicilor de familie. Pana la ora actuala in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro