Scandal aplanat cu ajutorul mascatilor

Hila Ovidiu

Un accident rutier minor s-a transformat intr-un adevarat razboi in plina strada. Totul s-a intamplat la dumbraveni dupa ce un tanar a urcat la volan desi bause si nici nu avea permis de conducere si a lovit un pieton. In urma incaierarii intre cei doi implicati in accident si prietenii acestora 3 persoane au ajuns la spital.

mascatiScandal in plina strada la Hoghilag dupa ce un tanar aflat la volanul unei masini a lovit un pieton. Incidentul minor s-a transformat intr-o incaierare in toata regula iar pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia trupelor speciale. Desi nimeni nu a fost ranit in accidentul rutier, in urma incaierarii au ajuns la spital 3 persoane . Este vorba despre barbati cu varste cuprinse intre 18 si 44 de ani. Tanarul vinovat de toata aceasta nebunie, cel care a lovit pietonul cu masina, consumase alcool inainte de a urca la volan si nici nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Rezultatul etilotestului in cazul acestuia a fost de 0,47. Politistii fac acum cercetari pentru a stabili identitatea tuturor celor implicati in scandal si a lua masurile legale specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Izvorul Tamaduirii, Aghiasma Mica

Crestinii au celebrat vineri prima mare sarbatoare de dupa Pasti. Este vorba despre Izvorul Tamaduirii, ziua in care se sfinteste Aghiasma Mica. Apa este considerata “spalatoare de pacate” si este sfintita in fiecare an in Vinerea Luminata. Ca la fiecare sarbatoare mare bisericile din oras au fost luate cu asalt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro