Sateni amendati

Hila Ovidiu

Actiuni de amploare in mediul rural. Mai bine de 60 de politisti au fost in alerta pentru 24 de ore. Au dat aproximativ 40 de amenzi si au intocmit 4 dosare penale.

60 de politisti au luat la bani marunti comunele Rosia si Vurpar. Actiunea a avut ca scop cresterea gradului de siguranta in mediul rural.
Politistii au urmarit asigurarea linistii si ordinii publice, asigurarea sigurantei cetateanului, combaterea faptelor cu violenta, a furturilor, a evaziunii fiscale si a altor fapte antisociale. 6 politisti s-au ocupat de partea de rutiere, alti 9 de ordinea publica, 16 de investigatii criminale si alti 20 de oameni ai legii si-au facut treaba pe segmentul de investigare a criminalitatii economice. Alaturi le-au fost si 8 politisti de la sectia rurala Selimbar si 4 specialisti in arme. In urma actiunii care a durat doar 24 de ore au fost amendate 38 de persoane. Valoarea contraventiilor depaseste 45 de mii de lei. au fost intocmite si 4 dosare penale. Doua vizeaza infractiuni de natura judiciara. Pentru firme politistii au plicat 14 amenzi a caror valoare a fost de 37 de mii de lei. Au fost confiscate bunuri in valoare de 1500 de lei. Tot in zona, oamenii legii au verificat si 27 de stane. 11 dintre proprietari au fost amendati pentru ca detineau mai mult de 2 caini de paza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Violenta in familie poate duce agresorii dupa gratii

7 ani de inchisoare! Atat risca sotii care isi agreseaza fizic partenerele de viata. Pedeapsa este parte a noului Cod Penal. Senatorii vor sa le vina de hac barbatilor obisnuiti sa isi “mangaie” sotiile cu cureaua! Proiectul legislativ de modificare a Codului Penal spune ca un barbat care isi agreseaza […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro