„Sarituri” la gatul conducerii CSM

Hila Ovidiu

Parintii campionilor de la Olimpia sar in apararea celor doua antrenoare acuzate ca nu ar fi supravegheat corespunzator copiii in urma cu aproximativ o luna de zile cand o fetita de 10 ani a cazut de pe turnul de sarituri. Acestia au facut o petitie pe care au inaintat-o conducerii CSM. Oamenii spun ca cele doua antrenoare si-au facut exceptional treaba si ca accidentul produs acolo i se putea intampla oricui.

26.08.2014 17:04

Revoltati la gandul ca cei de la CSM ar putea inchide sectia de inot de la Olimpia, parintii care ani de zile si-au lasat copiii la inot aici au facut o petitie catre conducerea clubului. Oamenii vor ca cele doua antrenoare sa ramana in functii iar sectia sa ramana deschisa. Cu totii spun ca au trait alaturi de cele doua antrenoare si copii adevarate povesti de viata. Alti parinti sunt si mai categorici. Spun ca nu isi vor mai duce copiii la inot daca nu vor mai fi cele doua antrenoare. Si copiii spun acelasi lucru. Parintii spera ca dupa remedierea problemelor de la Bazinul Olimpia vor mai avea unde si la cine sa isi lase copiii sa faca inot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

6Concursul Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta continua

Dupa un frumos loc doi obtinut la probele din ziua trecuta, pompierii sibieni au facut joi tot ce le-a stat in putinta pentru a obtine scoruri cat mai bune. Si merita fiecare reusita daca luam in considerare faptul ca s-au antrenat mai bine de 4 luni pentru faza nationala a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro