Sarbatoarea Hramului

Hila Ovidiu

Sute de sibieni au mers vineri dimineata la Biserica Ortodoxa Sfantul Cuvios Ioan Iacob Romanul de pe strada Dealului. Aici a avut loc Sarbatoarea Hramului. Cu acest prilej a fost adusa o icoana facatoare de minuni de la Sacele.

SlujbaSute de credinciosi au mers marti la biserica de pe strada Dealului. Acolo lacasul de cult si-a sarbatorit hramul. Oamenii au participat la slujba speciala. Inainte de a merge la slujba oficiata in curte, oamenii au mers insa inainte in biserica. Acolo a fost adusa tocmai de la Sacele o icoana a Maicii Domnului cu Pruncul despre care se spune ca este facatoare de minuni. Cu totii s-au rugat la icoana pentru sanatate, prosperitate si intelegere in familie. Biserica de pe strada Dealului poarta hramul Sfanului Cuvios Ioan Iacob Romanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alexandru Gheorghe, dat afară din Armată pentru că a participat la proteste, reangajat de Ministerul Apărării

Locotenentul Alexandru Gheorghe a fost reangajat în Armata Română, la doi ani de când a fost dat afară în mod abuziv, pe motiv că a participat la protestele din iarna lui 2012, din Piața Universității.Alexandru Gheorghe a fost reangajat de Ministerul Apărării, după ce locotenentul câștigase procesul intentat ministerului.Alexandru Gheorghe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro