Saptamana prevenirii criminalitatii

Politistii sibieni marcheaza Saptamana Prevenirii Criminalitatii. In aceasta perioada oamenii legii pun foarte mare accent pe preventia faptelor antisociale si le vorbesc oamenilor despre prevenirea violentei, prevenirea delicventei juvenile si chiar siguranta rutiera.

Principalele teme pe care politistii de la prevenire le vor aborda cu sibienii indiferent de varsta sunt prevenirea violentei impotriva femeilor, prevenirea victimizarii minorilor, prevenirea delicventei juvenile, prevenirea infractiunilor impotriva patrimoniului si chiar siguranta rutiera. In aceasta perioada au loc intalniri in special cu elevii si studentii insa se vor face dezbateri la care vor participa si angajati ai societatilor comerciale. In trafic vor fi distribuite materiale informative .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autoritatile sibiene spun "NU" plasticului!

Consiliul Judetean Sibiu este prima autoritate din tara care inlocuieste plasticul cu materiale reciclabile, prietenoase cu mediul! Anuntul a fost facut miercuri, chiar de Ziua Interantionala a Mediului. Plasticul, in majoritatea formelor in care este el folosit, este extrem de nociv! Este periculos in primul rand pentru ca nu poate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro