Saptamana aceasta vor fi pornite artezienele din oras

Hila Ovidiu

Incalzrea vremii infrumuseteaza si mai mult orasul. Incepand cu aceasta saptmamana vor fi pornite toate cele 14 fantani arteziene Sibiului. Cea din Piata mare este functionala deja din weekend. Pe deplin de jeturile de apa nu se bucura deocamdata decat porumbeii care nu se mai satura sa se scalde.

Dupa ce au curatat parcuri, au toaletat copaci, au plantat flori au ingrijit bancutele din zonele de agrement municipalitatea da drumul fantanilor arteziene. In timp ce fantana din Piata Mare a fost deja pornita restul de 13 din oras vor tasni pentru prima data in acest an pe parcursul acestei saptamani. Primele pe ordinea de zi vor fi cele din Parcul Tineretului, Parcul Sub Arini si cea din giratoriul de pe Mihai Viteazu. Tot in aceasta perioada va fi semnat si contractul de intretinere al instalatiilor artizanale. Anul trecut firma care s-a ocupat de prestarea acestor servicii a primit aproximativ 56 de mii de lei. Cu acesti bani firma s-a ocupat de curatare, intretinere si achizitionare de materiale si accesorii necesare pentru functionarea artezienelor. Contractul a fost semnat pentru perioada aprilie-noiembrie. Si in 2012 atat suma alocata cat si perioada de contractare vor fi aproximativ egale cu cele din anul anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 2500 de vizitatori

A strans intr-un weekend de primavara mai multi vizitatori decat in toate lunile de iarna. Muzeul in aer liber a fost una dintre desinatiile cu mare priza la public la finele saptamanii trecute. Peste 2500 de oameni s-au grabit sa-i treaca pragul pentru a se bucura de vremea frumoasa dar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro