Sanitarii priceputi

Hila Ovidiu

De aproape 50 de ani in fiecare primavara are loc concursul “Sanitarii priceputi”. Anul acesta, competitia de la Sibiu a reusit sa stranga aproape 100 de participanti din mai toate scolile si liceele.

Mai bine de 100 de scolari din municipiul Sibiu participa in aceste zile la faza locala a concursului “Sanitarii priceputi”. Competitia este organizata de catre Crucea Rosie alatudi de Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii. Traditia acestui concurs dateaza de aproape 50 de ani. Concursul are ca scop insusirea de catre participanti a cunostintelor si deprinderilor de baza pentru acordarea primului ajutor, prevenirea accidentelor, imbunatatirea sanatatii fizice si morale, promovarea ocrotirii mediului, dezvoltarea capacitatilor de solidaritate si acumularea de informatii specifice domeniului medical. Etapa judeteana va fi organizata in perioada 29 mai-6 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incep lucrarile la drumurile comunale

Lucrarile la drumurile judetului continua! S-a incheiat asternerea de covor asfaltic in Marpod si Tarnava iar dupa Pasti se va trece la drumurile comunale. Primavara a venit cu lucrari la drumurile din judet. In aceasta luna au fost asfaltate drumurile judetene 105 A Marpod-Ilimbav-Sasaus pe o portiune de aproximativ 3 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro